Energetisch Reinigen

Zuivering van uw woning, winkel of bedrijf

Energetisch Reinigen Limburg: Een huis leeft, ademt, evolueert mee en reageert op haar bewoners. Een positief evenwicht en balans voor het hele gezin. Enthousiasme en warmte hebben een ondersteunend effect op de woning en de werkruimte. Negativiteiten daarentegen, resten van fysiek, mentaal, emotioneel lijden van de bewoners blijven achter in de ruimte. De gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld slechter slapen, geen concentratie kunnen behouden, u voelt zich futloos.

Uw fysieke ongemakken blijven terugkomen. In een negatief spiraal blijven zitten. Uw energie stroomt weg. Deze schadelijke vibraties zijn resten van de spanning, het verdriet, de ruzies, de angsten van de (vorige) bewoners.
De oplossing? Energetische zuivering!

Energetisch Reinigen Limburg
Energetisch Reinigen Limburg

Ik bied u de mogelijkheid uw woning volledig energetisch te laten neutraliseren. Dit is een unieke en exclusieve service. Na de zuivering voelt de woning zelf opmerkelijk ruimer, klaarder, luchtiger, prettiger en stralender aan. Op die manier kunt u leven in een gezonde omgeving die voortaan harmonie, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit in de hand zal werken.
Uw huis wordt uw thuis!

Energetisch reinigen zorgt voor rust in je huis.

Energetisch reinigen heeft een dubbele invloed op je lichaam en je huis

Energetisch reinigen zorgt voor een positieve energie

Energetisch Reinigen Limburg

Negatieve energie

Wat zijn de gevolgen van die negatieve energie?

 • U slaapt slecht
 • Uw fysieke ongemakken blijven terugkomen, ondanks doktersbezoek
 • De ruimtes voelen ongemakkelijk aan
 • U voelt zich lusteloos en zonder energie
 • De kinderen slapen slecht, kampen met angsten
  (durven bijv. niet alleen in een andere ruimte zitten, durven niet alleen naar boven of naar de WC)

Wat zorgt voor die negatieve energie?

 • Een zware ziekte of een overlijden, zelfs van lang geleden
 • Veel ruzie, verdriet of andere negatieve emoties
 • Spanning tussen de bewoners of collega's, ook de vorige bewoners.
 • Entiteiten (zielen van overledenen) die rond dolen in uw huis (kan ook van de vorige bewoners zijn).
Energetisch Reinigen Limburg

Wanneer we verhuizen, denken we dat we een nieuwe start nemen. Maar is dat werkelijk zo? Want het huis waar we intrekken, heeft een geschiedenis. Misschien is het een oud herenhuis met een prachtige façade waarachter een rijk echtpaar 100 jaar geleden een mislukt huwelijk probeerde te verbergen? Misschien is het een rijtjeshuis in een sociale woonwijk, waarin een grootmoeder na een slepende ziekte is overleden? Of een nieuwbouw, waarin arbeiders dagenlang hebben geruzied? Alle gebeurtenissen die een huis als stille getuige heeft geobserveerd, laten hun sporen na. Alle negatieve energie die het huis mettertijd heeft ervaren, wordt opgestapeld en weegt loodzwaar op de bewoners of de mensen die op bezoek komen. Pas wanneer de energie gezuiverd is, kunnen zowel het huis als de bewoners weer vrij ademen.

Prijs per behandeling:

 • Energetisch reinigen van uw woning, winkel of bedrijf: Prijs op aanvraag

Uw huis laten zuiveren heeft een dubbele invloed: op uw huis en op uw lichaam. In uw woning zal je na de zuivering merken dat ruimtes groter, klaarder en warmer aanvoelen en dat er een aangename sfeer hangt.

Het energiepijl van je lichaam is opgekrikt. Je bent opgewekter, slaapt gemakkelijker en dieper, kunt je gemakkelijker concentreren, je relaties met anderen zullen vlotter verlopen, je trekt nieuwe dingen aan in het leven.

Een hernieuwde levensenergie die nu vrij door uw huis stroomt en jou meeneemt in haar positieve stroming.

CONTACT